Układanie jadłospisów

i obsługa klienta

dla dietetyka

Pierwszy tak kompletny kurs projektowania procesu obsługi klienta oraz sprawnego układania jadłospisów, który pozwoli Ci pracować mniej, a jednocześnie mieć więcej zadowolonych klientów.

Stworzony przez praktyków dla dietetyków!

Teraz nasze kursy kupisz również na raty!

pasek płatności odroczone

Kurs układania jadłospisów i obsługa klienta został stworzony dla dietetyków i przyszłych dietetyków, którzy:

W ramach kursu zebrałyśmy wiedzę i doświadczenie, które pomogą Ci spełnić oczekiwania Twoich klientów i sprawić, żeby polecali Cię rodzinie i znajomym.

Nasz kurs online sprawi, że będziesz mieć zadowolonych klientów nawet, jeśli teraz:

Mamy dla Ciebie dobrą wiadomość! W końcu możesz zbudować uporządkowany proces obsługi klienta, a także nauczyć się układać smaczne, zbilansowane i życiowe jadłospisy, w których nic się nie marnuje. Dzięki temu zbudujesz wizerunek godnego zaufania specjalisty, do którego ustawiają się kolejki.

Jeśli masz już dość...

...to jesteś w odpowiednim miejscu, bo mamy dla Ciebie rozwiązanie w postaci kursu, dzięki któremu:

Być może teraz kwestionujesz swoje możliwości i wciąż Ci się wydaje, że:

Właśnie teraz masz okazję, aby poprawić:

Obsługę klienta

Twoją efektywność

Opinie o Twojej pracy

Przedstawiamy Ci rozwiązanie, które uciszy wątpiący głos w Twojej głowie. Nasz Kurs Online Układanie Jadłospisów i Obsługa Klient dla dietetyka gwarantuje Ci, że nauczysz się:

Zawartość modułów:

Moduł 1 Customer Experience
Moduł I - Magdalena Hajkiewicz

Customer Experience

  • Czym jest customer experience,
  • Przyczyny rezygnacji po pierwszej konsultacji (i jak im zapobiec),
  • Budowanie zaufania i zaangażowania we współpracę,
  • Zasady tworzenia kontraktu współpracy,
  • Jak stworzyć ofertę produktów,
  • Jak wyceniać produkty i usługi,
  • Efekt WOW i poczta pantoflowa,

Dodatek: Checklista i wzory kontraktów współpracy,

Moduł 2 Produktywność i optymalizacja czasu
Moduł II - Justyna świetlicka

Produktywność i optymalizacja czasu

  • Jak pracować mniej mając te same rezultaty,
  • Ustalenie priorytetów i odrzucanie tego, co nie jest ważne
  • Ustalanie celów i planowanie,
  • Rozpisywanie projektów na zadania i osadzenie ich w czasie
  • Radzenie sobie z rozpraszaczami, brakiem energii i marnowaniem czasu
  • Metody i narzędzia, które pomagają w produktywności
  • Przygotowanie materiałów dodatkowych dla klientów
  • Delegowanie zadań
  • Zatrudnienie pracownika

Dodatek: Szablon materiałów dodatkowych dla klienta

Moduł 3 Organizacja pracy i projektowanie procesów
MODUŁ III - Zofia Gmerek

Organizacja pracy i projektowanie procesów

  • Czym jest optymalizacja pracy?
  • Zestawienie najpopularniejszych programów dietetycznych
  • Porównanie programów do komunikacji z klientami
  • Porównanie programów do komunikacji z zespołem
  • Porównanie narzędzi do planowania i organizacji w pracy dietetyka
  • Wybór narzędzi dostosowanych do swoich potrzeb
  • Projektowanie procesu, który działa
  • Organizacja poszczególnych etapów obsługi klienta
  • Projektowanie własnej struktury procesu obsługi klienta
  • Praktyczne lifehacki ułatwiające pracę dietetyka
  • Projektowanie procesu rekrutacyjnego
  • Wybór idealnego pracownika spośród setek kandydatów
  • Wdrażanie nowego pracownika do zespołu

Dodatek:

  • checklista pdf z procesem
  • szablon w asanie - współpraca z klientem (CRM)
Moduł 4 prowadzenie dobrego wywiadu
MODUŁ IV - Magda Hajkiewicz-Mielniczuk i Viola Urban

Prowadzenie dobrego wywiadu

  • Różne style pracy z pacjentem (jadłospis vs brak jadłospisu)
  • Prowadzenie wywiadu żywieniowego
  • Prowadzenie pierwszej konsultacji psychodietetycznej
  • Edukacja żywieniowa
  • Zapobieganie pomijaniu informacji w wywiadzie
  • Zatajanie informacji przez klienta
  • O co pytać, aby poznać preferencje kulinarne klienta?
  • Uwzględnianie alergii, nietolerancji i awersji pokarmowych
  • Możliwości logistyczne
  • Możliwości ekonomiczne
  • Możliwości czasowe
  • Analiza mojej ankiety

Dodatek:

  • lista pytań kulinarnych do ankiety
  • gotowa lista wyboru
Moduł 5 Kulinarna strona jadlospisu
MODUŁ V - Viola Urban

Kulinarna strona jadłospisu

  • Krótko (i na temat!) o grupach produktów
  • Kreatywne wykorzystanie prostych składników
  • Przyprawy pod lupą
  • Kuchnie świata w pigułce
  • Zdrowa dieta (i jadłospis) zaczynają się od zakupów
  • Balansowanie smaku
  • Tekstura, aromat i prezentacja dania a percepcja smaku
  • Grupy produktów, które do siebie pasują
  • Triki kulinarne podbijające smakowitość
  • Smakowitość vs odchudzanie
  • Smakowitość vs diety kliniczne
  • Technologia kulinarna w pigułce
  • Lista naprawdę działających zamienników
  • Wpływ temperatury i czasu na produkt i potrawę
  • Rola soli, cukru, tłuszczu, białka, wody i błonnika
  • Wpływ pH na proces gotowania
  • Metody spulchniania potraw

Dodatek: przykładowe przepisy podstawowe

MODUŁ VI - Viola Urban

Tworzenie bazy przepisów

  • Jak sprawdzić czy przepis jest dobry
  • Najczęstsze błędy twórców przepisów
  • Samodzielne modyfikacje przepisów
  • Lista składników i kontrola objętości
  • Kilka przepisów za jednym razem
  • Złote zasady tworzenia opisów przygotowania
  • Jak tworzyć elastyczne przepisy?
  • Nazywanie przepisów
  • Tagowanie przepisów

Dodatek: checklista do sprawdzenia przepisów z bazy

Moduł 7 Szybkie układanie indywidualnego jadłospisu
MODUŁ VII - Justyna Świetlicka

Szybkie układanie indywidualnego jadłospisu

  • Tworzenie jadłospisów, którymi klienci są zachwyceni
  • Tworzenie indywidualnego jadłospisu od zera w 30 minut
  • Tworzenie szablonów
  • Dopasowanie szablonu do indywidualnych preferencji klienta
  • Wskazówki do jadłospisu, które ułatwią klientom jego stosowanie
  • Wykorzystywanie składników na 100%
  • Planowanie tygodniowego jadłospisu, żeby nic się nie zepsuło
  • zasady przechowywania produktów i potraw
  • utrwalanie żywności
  • temperatury, które trzeba znać
Moduł 8 Praca z klientem bez jadłospisu
MODUŁ VIII - Magda Hajkiewicz-Mielniczuk

Praca z klientem bez jadłospisu

  • Praca na schematach żywieniowych
  • Praca na zaleceniach żywieniowych
  • Minusy i plusy pracy bez jadłospisu
  • Przygotowanie schematu żywieniowego
  • Przygotowanie zaleceń żywieniowych
  • Dzienniczki żywieniowe i samoobserwacji
  • Materiały edukacyjne i checklisty

Dodatek:

  • dzienniczek samoobserwacji,
  • dzienniczek żywieniowy,
  • tracker nawyków,
  • checklista do pracy z pacjentem
Moduł 9 Gotowe jadłospisy do sklepu
MODUŁ IX - Viola Urban i Justyna Świetlicka

Gotowe jadłospisy do sklepu

  • Czym różni się dieta do sklepu od diety indywidualnej?
  • Jak ułożyć gotową dietę do sklepu?
  • Dodatki do jadłospisu gotowego
  • Jak układa diety do sklepu Viola
  • Jak układa diety do sklepu Justyna
Moduł 10 Blaski i cienie pracy z ludźmi
MODUŁ X - Magda Hajkiewicz-Mielniczuk

Blaski i cienie pracy z ludźmi

  • Skuteczna komunikacja z pacjentem
  • Asertywność w pracy dietetyka
  • Radzenie sobie z sytuacjami kryzysowymi
  • Czy klient ma zawsze rację?
  • Co jest a co nie jest w zakresie obowiązków dietetyka
  • Podtrzymywanie zaangażowania u pacjenta
  • Radzenie sobie z błędami w pracy
  • Sztuka zbierania opinii

Wybierz swój pakiet

Promocyjne ceny tylko do 4.07.2022

Układanie jadłospisów i obsługa klienta

Kurs online
Zł2667
1149
  • ponad 20 godzin nagrań podzielonych na krótkie lekcje
  • 10 modułów
  • materiały PDF do każdego modułu
  • dostęp do grupy dyskusyjnej
  • praktyczną, specjalistyczną wiedzę w jednym miejscu

Układanie jadłospisów i obsługa klienta + Przedsiębiorczy Dietetyk Premium

Pakiet dwóch kursów
Zł5334
2199
  • ponad 50 godzin nagrań
  • 20 modułów
  • Dożywotni dostęp do materiałów
  • Dostęp do zamkniętej grupy mentoringowej na Facebooku
  • Udział w webinarach i sesjach Q&A na żywo z możliwością zadawania pytań
  • Pliki PDF z prezentacjami do pobrania oraz arkusze z ćwiczeniami do druku
  • dostęp do grupy dyskusyjnej​
  • praktyczną, specjalistyczną wiedzę w jednym miejscu​

Przedsiębiorczy dietetyk PREMIUM 2.0 + układanie jadłospisów + Prawo i Księgowość dla dietetyka

Pakiet 4 kursów
Zł6432
2899
  • Grudniową aktualizacje kursu Księgowość dla Dietetyka do wymagań Nowego Polskiego Ładu
  • ponad 30 godzin nagrań
  • 24 moduły układaniu jadłospisów i księgowości dla dietetyka
  • materiały PDF do każdego modułu​
  • praktyczną, specjalistyczną wiedzę w jednym miejscu​
  • 3 przydatne kalkulatory do obliczania opłacalności działań
  • 7 wzorów najpotrzebniejszych pism przy prowadzeniu firmy
  • Lista ulg podatkowych​
  • dostęp do grupy dyskusyjnej​
polecamy

Nasze kursy kupisz również na raty!

pasek płatności odroczone

Ten kurs jest dla Ciebie, jeśli chcesz:

Ten kurs nie jest dla Ciebie, jeśli:

Kurs poprowadzą dla Ciebie

Viola Urban

Właścicielka bloga www.OkiemDietetyka.pl, który od początku istnienia odwiedziło ponad 3 miliony unikalnych użytkowników.

Autorka 4 książek kulinarnych, które ukazały się na rynku nakładem ponad 40 000 egzemplarzy oraz kilkunastu ebooków z jadłospisami sezonowymi i inspirowanymi kuchniami świata. W pracy zawodowej łączy dietetykę, kulinaria, fotografię, dziennikarstwo i brand management w unikatowy miks kompetencji.

Viola Urban
magdalena hajkiewicz
Magdalena Hajkiewicz

Psychodietetyczka, dietetyczka, wykładowczyni akademicka, twórczyni studiów podyplomowych z psychodietetyki w WSB, przyszła psycholożka zdrowia.

Autorka bloga wiem-co-jem.pl, CEO platformy kursowej akademia.wiem-co-jem.pl, na której w pół roku zgromadziła 8 480 studentów, autorka najpopularniejszego szkolenia z psychodietetyki w Polsce oraz twórczyni najpopularniejszego kursu z psychologii dla dietetyków.

Justyna Świetlicka

Dietetyczka i autorka książki “Dieta to nie wszystko”. Twórczyni bloga oraz jednego z najpopularniejszych podcastów o zdrowym stylu życia w Polsce, który ma już ponad 1 100 000 pobrań.

Autorka e-booków z przepisami, e-booków z jadłospisami oraz Kompleksowego Kursu Odchudzania. Jej firma w pierwszym miesiącu działaności wygenerowała 24 000 zł zysku. Dzięki tworzeniu pasywnego dochodu może pracować 4 godziny dziennie. Zimę spędza zazwyczaj w ciepłych krajach.

.

Justyna Świetlicka
Zofia Gmerek
Zofia Gmerek

Absolwentka kierunku dietetyka na Uniwersytecie Medycznym w Poznaniu. Obroniła też tytuł magistra zarządzania na Wyższej Szkoły Bankowej. Obecnie pogłębia wiedzą z zakresu psychologii w biznesie.

Od ponad roku pracuje jako project managerka w Okiem Dietetyka, gdzie łączy kompetencje z zakresu dietetyki, sprzedaży, marketingu i zarządzania. W firmie organizuje pracę całego zespołu i ustawia zadania w procesy, dzięki którym pomysły skutecznie przekształcane są w rzeczywistość.

FAQ

Kurs obejmuje 10 modułów podzielonych na mniejsze części i poszczególne lekcje. Każdy moduł dotyczy innego obszaru związanego z tematyką kursu. Oprócz materiałów video i prezentacji multimedialnych otrzymasz od nas bonusy w postaci kart pracy, ćwiczeń i gotowych rozwiązań do wdrożenia od razu. Kurs wciąż się tworzy, dlatego nie jesteśmy w stanie zadeklarować Ci teraz dokładnej liczby godzin szkoleniowych. Będzie to minimum 20 h materiałów video, kilkadziesiąt prezentacji multimedialnych oraz kilkanaście plików pdf do wydruku.

Jest to pierwsza edycja kursu, która oferujemy Ci w przedsprzedaży. W związku z tym materiały będziemy Ci dostarczać partiami od 2 grudnia zgodnie z harmonogramem, który znajdziesz powyżej w sekcji “zawartość modułów”. Kursy będą pojawiały się na platformie kursowej w zadeklarowanych terminach, a dodatkowo otrzymasz od nas powiadomienie mailowe.

Lekcje będą odbywać się na platformie kursowej. Instrukcję logowania dostaniesz w wiadomości z potwierdzeniem zakupu. Dostęp do nagrań będzie szyfrowany Twoim adresem mailowym oraz wygenerowanym samodzielnie hasłem. Dodatkowo, w oddzielnej wiadomości na swoim mailu otrzymasz dostęp do zamkniętej grupy na Facebooku dedykowanej dla tego kursu. Do każdego modułu kursu powstanie osobny wątek tematyczny, pod którym będziecie mogli zadawać ewentualne pytania.

Wszystkie materiały dostępne na platformie będą dostępne dla Ciebie bezterminowo. Możesz je obejrzeć tyle razy, ile tego potrzebujesz. Dostęp do zamkniętej grupy tematycznej także nie ma limitu czasowego.

Zgodnie z regulaminem, zakup kursu upoważnia wyłącznie jedną osobę do logowania się na platformę kursową, otrzymania dostępu do grupy i otrzymania certyfikatu. Udostępnianie hasła i loginu osobom trzecim jest wykroczeniem, którego nie będziemy tolerować. Nie kradnij naszej pracy i bądź fair. Jeśli potrzebujesz kursu dla siebie i swoich pracowników, napisz maila na adres kontakt@przedsiebiorczy-dietetyk.pl - stworzymy dla Ciebie korzystną cenowo dedykowaną ofertę.

Tak. Aby otrzymać certyfikat należy przy każdej lekcji oznaczyć ją jako "Ukończona" przycisk do zaznaczenia tej opcji znajduje się w prawym górnym rogu. Gdy certyfikat zostanie wygenerowany będziesz mógł/mogła go pobrać w panelu "Certyfikaty"

Aby otrzymać fakturę należy przy zamówieniu zaznaczyć opcję "chcę otrzymać fakturę" i wypełnić pola, które się pojawią. Po opłaceniu zamówienia faktura zostanie wysłana na maila, którego podano w zamówieniu.

Dajemy Ci gwarancję tego, że po przerobieniu całego kursu będziesz mieć wiedzę, która pozwoli Ci poprawić poziom tworzonych przez Ciebie jadłospisów. Jeśli wdrożysz ją w życie, pomoże Ci ona uzyskać nowe opinie zadowolonych klientów i poprawić produktywność swojej pracy. Nie dajemy gwarancji sukcesu, bo sukces zależy od tego jak wiele z tych informacji wcielisz w życie. Gwarantujemy praktyczną wiedzę i wsparcie merytoryczne na zamkniętej grupie. Reszta zależy od Ciebie. Działaj!
Jeśli jednak przerobisz wszystkie materiały kursowe, wykonasz ćwiczenia i obejrzysz wszystkie nagrania, a mimo tego nie zauważysz zmiany - prześlij do nas wypełnione zadania i kilka słów uzasadnienia dlaczego kurs nie spełnił Twoich oczekiwań, a my zwrócimy Ci pieniądze.

W razie jakichkolwiek pytań jesteśmy do Twojej dyspozycji pod adresem mailowym: kontakt@przedsiebiorczy-dietetyk.pl